Charter Izleti

Osim tipiziranih vrsta izleta(fish picnic, delfin safari, panoramske vožnje...) također možemo sastaviti ponudu za neku drugu vrstu izleta. Npr. PARTY TURE za maloljetne klijente (srednja i osnovna škola) gdje se u pravilu ne serviraju alkoholna pića, PARTY TURE za punoljetne klijente, PANORAMSKE TURE u vremenskom trajanju kako se usuglasimo s voditeljima grupe, VJENČANJA NA BRODU,TEAM BUILDING ture itd.

Sve ture mogu se dogovoriti u dnevnom i noćnom aranžmanu. Kao i višednevne ture (krstarenja) našim brodom SEAGULL u aranžmanu punog pansiona ili polupansiona. Vremensko trajanje tura, kao i usluga hrane i pića, destinacije koje ćemo posjetiti, vrsta glazbe koju klijenti preferiraju, live music, vodiče koji na svim stranim jezicima vode program, animatore, organizaciju vodiča za razgled destinacije koja se posjećuje itd., dogovaramo kroz ponudu i na licu mjesta.

U slučaju da je vaš budžet ograničen, da su vam destinacije nepoznate ili da se dvoumite zbog detalja u ideji programa za vašu grupu, vođeni vašim željama izrađujemo za vas detaljni opis ture kojom ćete oduševiti svoje poslovne partnere, prijatelje, team building...

Obratite nam se s povjerenjem i poželjet ćete ponovnu suradnju s MONVI TOURSOM. Sigurni smo u to!

Galerija

Kontaktiraj Nas


  • Obala Maršala Tita, Poreč
  • dominik1600 { at } gmail.com
  • www.monvi-tours.hr
  • Dominik (+385 98 435 046)
  • Jadran (+385 98 1877 054)