O Nama

MONVI TOURS je mala obiteljska ugostiteljsko-turistička tvrtka u vlasništvu obitelji Grubiša iz Krila Jesenica, nedaleko od Splita. Naša obiteljska pomorska tradicija traje već 150 godina. Naši predci su bili vrlo uspješni i dobri pomorci i trgovci po svjetskim morima. Neki od njih i sami postaju brodovlasnici krajem 19. st. U to vrijeme plovili su malim drvenim jedrenjacima zvanim trabakul, autentičnima i građenima za Jadransko more. Bavili su se trgovinom i prijevozom kamena, vina, maslinova ulja, drva... i iskopom morskog pijeska uzduž hrvatske i talijanske obale Jadranskog mora. Tijekom 80-ih godina obitelj se okreće turističkoj djelatnosti, te malenim brodom 10 m dužine vozi turiste na jednodnevne panoramske ture po srednjodalmatinskim otocima.

Godine 1990. kupujemo brod MONVI i osnivamo firmu MONVI TOURS koja i danas uspješno posluje na području Istre i Dalmacije. Godine 1997. firma dobiva brod MANON, a 2014. rashodovani patrolni brod JRM prenamjenjujemo u prekrasan putnički brod SEAGULL, za višednevna krstarenja duž Jadranske obale. Naše se poslovanje zasniva na principu malene firme koja daje kvalitetan proizvod. Kvalitetan proizvod je usluga u kojoj je moguće obratiti pozornost i kontrolirati od strane nas kao vlasnika i organizatora, svaki detalj. Npr. točnost svih informacija koje ste dobili u trenutku prezentacije naše ture od strane naših vanjskih suradnika koji rade na bookingu, pa do usluge koju dobivate tog dana na našem brodu. Ulažemo jako puno na edukacije i stručna osposobljavanja naših radnika(tečajevi za pratitelje stranih turista, doškolovanje pomorskih zvanja, protupožarna zaštita, tečajevi pružanja prve pomoći...)

Naši brodovi ispunjavaju uvjete te posjeduju sve dozvole za djelatnosti kojima se bavimo(polica osiguranja putnika, posade i broda, plovidbena dozvola broda izdana od Hrvatskog registra brodova, dozvolu za pripremu i uslugu hrane i pića...),a posebnu pozornost obraćamo na sanitarne uvjete naših brodova(čistoća i urednost zahoda, kuhinje i svih prostora na brodovima, briga oko skladištenja pića i hrane...).Ništa ne prepuštamo slučajnosti jer većina su naših klijenata grupe i individualno bukirani gosti koji dolaze po preporukama drugih gostiju. To je razlog više da održimo kvalitetu u poslu koji radimo!! Pravilo kojim se vodimo je "SAMO ZADOVOLJAN GOST JE I DOBAR GOST"!

MONVI TOURS uslugu naši su klijenti ocijenili i smjestili u sami vrh brodskih izleta na razini europskih ljetovališta. Tako smo tijekom godina, a na zahtjeve tržišta svoje poslovanje obogatili i proširili s kratkih panoramskih tura na jednodnevne ture s uslugom hrane i pića (fish picnic), dnevne i večernje panoramske ture, dnevne i večernje party ture, vjenčanja i domjenke za vaše uzvanike na našem brodu, sunset dolphin tour i sve vrste tura za charter grupe. Nadamo se da ćete i vi biti jedan od naših klijenata kojima će upravo MONVI TOURS biti najbolji dio godišnjeg odmora.

Galerija

Rovinj

Vrsar

Monvi

Kontaktiraj Nas


  • Obala Maršala Tita, Poreč
  • dominik1600 { at } gmail.com
  • www.monvi-tours.hr
  • Dominik (+385 98 435 046)
  • Jadran (+385 98 1877 054)